YERLİ SİLAH SANAYİ FORUMU

Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve gönderilerinizi ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabileceksiniz!

Ünlüler ve Zenginler’den Kim ne kadar Deprem bağışı yaptı

ADMİN

Administrator
Yönetici
Deprem felaketi sonrası halk kenetlendi, gönüllü yardım ordusu seferber oldu. Çok sayıda ünlü isim enkaz altındakilere ulaşabilmek ve kurtarılanlara yardım edebilmek amacıyla bölgeye koştu, birçoğu da depremzedelere gönderilmek üzere toplanan eşyaları kolilemek için saatlerce çalıştı. Yardım dayanışmasına katılan ünlüler arasında Kıvanç Tatlıtuğ da vardı. Ünlü oyuncu 200 bin TL bağış yaptı. Ayrıca lojistik ihtiyaç için destek vereceğini söyledi. Mustafa Ceceli, Edis, Celil Nalçakan, Hakan-Derya Balta, İrem Derici, Aras Bulut İynemli ve Burak Deniz de hemen harakete geçerek 100 bin ila 300 bin lira arasında değişen maddi desteklerini depremden etkilenen vatandaşlarımıza gönderdi.
24 SAATTE 10 MİLYON TL! Deprem parası toplandı
24 SAATTE 10 MİLYON TL! Deprem parası toplandı Sevgili Acun Ilıcalı, bölgeye 100 tır su gönderiyor yarından itibaren. Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteynerlerin içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler. Depremin ilk saatlerinden itibaren depremzedelere yardım ulaştırmak için çalışan AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, afet bölgesine ilk koşanlardandı. Günlerdir uyumadığını söyleyen Levent, “Kendimi tanıyamıyorum artık, kaç gündür uykusuzum. Umarım her şey daha iyi olur, daha iyiye gider” dedi. Önceki gün sosyal medyada takipçilerinden yardım malzemesi isteyen Sermiyan Midyat, topladıklarını minibüsle bizzat götürdü: “Deprem bölgesine doğru yola çıktık. Yardımları ulaştırdıkça paylaşım yapacağım.” Şef Mehmet Yalçınkaya, “MasterChef” yarışmacılarıyla birlikte Kahramanmaraş’ta mutfak kurdu. Depremzedeler için ekibiyle birlikte yemek hazırlayan Yalçınkaya, bölgede çalışabilecek durumda olan şeflerden de destek istedi. 11 Şubat’taki konserini iptal eden rap’çi Murda, Hollanda’da yardım kampanyası başlattı: “10 bin Euro bağışlayarak kampanyayı başlatıyorum. Hep beraber destekte bulunalım. Hollanda’dan tedarik edeceğimiz çadır, battaniye gibi malzemeleri de Türkiye’ye ulaştırma çabası içerisinde olacağız.” Depremzede vatandaşlar için AFAD’a 1 milyon lira bağışta bulunan Bülent Ersoy ayrıca afet bölgesine 5 adet iş makinesi gönderdi. Ebru Gündeş, AHBAP Derneği’ne 500 bin lira bağışta bulundu. Haluk Levent, Acun Ilıcalı’nın deprem bölgesine 100 TIR su göndereceğini, ayrıca 5 milyon liralık eşya desteği sözü verdiğini duyurdu. Hatay’daki hekimlere sağlık malzemesi ulaştıracağını açıklayan Cem Yılmaz ayrıca Hatay Araştırma Hastanesi’nin bahçesine yemek kamyonu kurulmasını sağladı. Yönetmen Ferzan Özpetek, cuma akşamı İtalya’da sahneleyeceği “Ferzaneide” adlı tek kişilik gösterisinden elde ettiği 200 bin lirayı AHBAP Derneği’ne bağışladı: “Ben uzakta da olsam kalbim ülkemde ve ülkemin güzel insanlarında.” CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir, memleketi Hatay için gözyaşları içinde paylaştığı bir videoyla yardım istemişti. Özdemir, restoranlarının depolarında bulunan tüm erzakı deprem bölgesine gönderdi.

24 SAATTE 10 MİLYON TL! Deprem parası toplandı​

Müge Anlı ise yaptığı yayında, merkezüssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği 2 büyük deprem için Kızılay aracılığı ile bir yardım kampanyasının başlatıldığını açıklamıştı. Anlı'nın başlattığı bu yardım kampanyasında, depremden etkilenenler için 24 saatte 10 milyon TL bağış topladı.

Tarkan'dan deprem bölgesine 1 milyon liralık yardım​

Tarkan'ın Maraş depreminin ilk gününde AFAD'a 1 milyon TL'lik bağışta bulunduğu öğrenildi.
Tarkan'dan deprem bölgesine 1 milyon liralık yardım
Tarkan'dan deprem bölgesine 1 milyon liralık yardım

Hangi ünlü nekadar deprem yardımı yaptı​

• Merih Demiral… 1 milyon TL • Edis… 400 bin TL • Derya Balta... 300 bin TL • Kıvanç Tatlıluğ 200 bin TL ve lojistik ihtiyaç yardımı • Mustafa Ceceli... 200 bin TL • Mert Hakan Yandaş... 200 bin TL • Burak Deniz… 150 bin TL • Emre Kılınç... 150 bin TL • Celil Nalçakan… 100 bin TL • Çağlar Söyüncü... 50 bin euro • Cengiz Ünder... 50 bin euro • İrem Derici... 150 bin TL • Aras Bulut İynemli... 200 bin TL • Burak Yılmaz... 300 bin TL Hülya Avşar da AFAD'a 250 bin TL bağışta bulundu.

Reklam

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.