YERLİ SİLAH SANAYİ FORUMU

Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve gönderilerinizi ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabileceksiniz!

Türkiye'nin ilk Milli Gözetim Radarının (MGR) hizmete başladı

ADMİN

Administrator
Yönetici
Türkiye'nin ilk Milli Gözetim Radarının (MGR) hizmete başladı bu radar ülkemizin hava sahasını izleyerek tüm hava sistemlerini takip edecek uzun menzili sayesinde radar mesafesine giren tüm sistemleri dost düşman ve hangi uçak vb tüm bilgileri analiz ederek merkeze gönderecek. Milli Gözetim Radarının (MGR) sayesinde ülkemiz ilk kez bu denli yüksek teknoloji ile korunmaya başlayacak iki ile Türk hava sahası 7/24 izlenecek.
İlk Milli Gözetim Radarının (MGR) hizmete başladı
Milli Gözetim Radarının (MGR) iki radardan oluşuyor PSR (Birincil Gözetim Radarı) ve SSR Mode-S (İkincil Gözetim Radarı) sistemlerinden oluştuğunu bildirdi ilk radar 112 km tararken diğeri 370 km tarayabiliyor hava sartları kötü veya iyi olması Milli Gözetim Radarının (MGR) için sorun değil her hava koşulunda hava hedeflerini tarayarak Türk hava sahasının korunmasını sağlayacak.

Ekli dosyalar

• 640x360.jpg
    640x360.jpg
    65.7 KB · Görüntüleme: 0

Reklam

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.