YERLİ SİLAH SANAYİ FORUMU

Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve gönderilerinizi ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabileceksiniz!

Hatay’da yol kapatarak yardım tırını soymaya çalıştılar

ADMİN

Administrator
Yönetici
Depremin en ağır hasarı verdiği şehirler arasında olan Hatay'a yardım götüren tırın önünü kesen yağmacılar, şoförden araçta olan her şeyi vermesini istedi. Yağmacılar, "Ne varsa vereceksin. Ondan sonra gideceksin." diyerek tehdit ederken, şoför, tırda gıda malzemesi olmadığına ikna edip yoluna devam etti. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından harekete geçen güvenlik güçleri, yağmacıları kıskıvrak yakaladı.
Hatay'da yol kapatarak yardım tırını soymaya çalıştılar
Hatay'da yol kapatarak yardım tırını soymaya çalıştılar Hatay'a yardım götüren tır yağmacılar tarafından zorla durduruldu o anlar kameraya yansıdı. Hatay'da tırları gasp etmeye çalışan yağmacılar özel harekat polisleri tarafından gözaltına alındı.

HATAY'A GİREN TIRI DURDURUP GASP ETMEYE ÇALIŞTILAR​

Hatay'ın Antakya ilçesine yardım götüren bir tır şoförünün kayda aldığı görüntüler sosyal medyada sinirleri zıplattı.

BUNLAR BİZİ YAĞMALAYACAKLAR​

"Hatay'ın Antakya ilçesine yardım götüren tır şoförünün önünü yağmacılar kesti. Hemen cep telefonuyla kayda giren şoförün, "Bunlar bizi yağmalayacaklar." demesi dikkat çekti.

"YAĞMACI NE VARSA VERECEKSİN"​

Yağmacılar, tırı zorla durdurarak, "Ne varsa vereceksin. Ondan sonra gideceksin. Buradan geçenleri durduruyoruz. Bize yiyecek vereceksin. Ya seve seve ya .." diyerek şoförü tehdit etti. Araçta gıda ürünü olmadığını söyleyen şoför, yağmacıları güçlükle ikna edip yoluna devam etti. Türkiye, depreme ağlarken bir yandan da yağmacılarla mücadele etmeye çalışıyor. Gaziantep'in Nurdağı ve Islahiye ilçelerinde Hatay'ın merkezinde İskenderun'da Kahramanmaraş'ta birçok ayrı yerde yağma ihbarları geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, OHAL kararının Meclis'ten geçmesinden sonra bu olaylara direkt olarak müdahale edileceğini belirtmişti. Ortaya çıkan yeni video sosyal medyada gündem oldu. 'Ne çaldın oğlum sen? Allah belanızı versin sizin, dik durun. Saklanmayın. Depremde yağma yaparken saklandınız mı? Vatan hainleri, siz vatan hainisiniz!'

Özel Harekat 300’den fazla yağmacı yakalandı​

Deprem bölgesinde boşaltılan veya sahipleri vefat eden evlere girerek yağmacılık yapanlar Jandarma ve Özel Harekat ekipleri tarafından yakalandı. Vatandaşlar ise yağmacıları linç etmek istedi.
Özel Harekat  300’den fazla yağmacı yakalandı
Özel Harekat 300’den fazla yağmacı yakalandı Hatay'da enkaz altında kalan canları çıkarmak adına canhıraş bir mücadele gösteren görevlilerin cep telefonlarını çalmaya kalkışan 3 kişi Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Görüntülerin sosyal medyada tepki çekmesinin ardından güvenlik güçleri harekete geçti. Yağmacılar, kısa süre sonra gözaltına alındı.

Reklam

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.