YERLİ SİLAH SANAYİ FORUMU

Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve gönderilerinizi ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabileceksiniz!

Erdoğan’ın Reuters muhabirine cevabı: “O Biden ise ben de Erdoğan “

ADMİN

Administrator
Yönetici
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu için bulunduğu New York'ta, Reuters'ta görev yapan gazetecinin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın, "Biden ile görüşmeyi diler miydiniz?" sorusuna verdiği yanıt ise sosyal medyada gündem oldu. Erdoğan'ın, algı dolu soruya, "Niye? O Biden ben de Erdoğan" yanıtı binlerce kez paylaşıldı. Başkan Erdoğan, BM 77. Genel Kurulu için gittiği New York'ta, temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, kurmaylarıyla yürüdüğü sırada yanına yaklaşan Reuters muhabirinin sorularına yanıt verdi.
O Biden ise ben de Erdoğan
O Biden ise ben de Erdoğan ERDOĞAN'IN CEVABI GÜNDEM OLDU Başkan Erdoğan'ın gazetecinin yönelttiği, "Biden ile görüşmeyi diler miydiniz?" sorusuna verdiği yanıt gündem oldu. Erdoğan'ın, "Niye? O Biden ben de Erdoğan" yanıtı binlerce kez paylaşıldı. "O BİDEN BEN DE ERDOĞAN" İşte o diyalog: Gazeteci: Biden ile görüşecek misiniz? Erdoğan: Resepsiyonuna katılacağım. Gazeteci: Biden ile görüşmüş olmayı diler miydiniz? Erdoğan: Niye? Gazeteci: İkili görüşme yapmayı? Erdoğan: O Biden, Ben Erdoğan.
Erdoğan'ın Reuters muhabirine cevabı: O Biden ise ben de Erdoğan
Erdoğan'ın Reuters muhabirine cevabı: "O Biden ise ben de Erdoğan " F-16 KONUSUNDA DA NET CEVAP Görüşmenin devamında F-16 konusunda nasıl bir izlenim edindiği sorusuna da yanıt veren Başkan Erdoğan, "Olumlu" diyerek yanıt verdi. Erdoğan, F-16 meselesine ilişkin geride kalan gün Amerikan PBS kanalına açıklamalarda bulunmuştu. Türkiye'nin ABD'den F-16 talebine ilişkin konuşan Erdoğan, "Biden, çözüm noktasında bana söz verdi. Eğer biz Amerika'dan istediğimiz neticeyi alamazsak ne yapacağız? Başımızın çaresine bakacağız" demişti.

Reklam

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.