YERLİ SİLAH SANAYİ FORUMU

Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve gönderilerinizi ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabileceksiniz!

ASELSAN'dan GÖZDE ve ASELFLIR-500 ihracatı

ADMİN

Administrator
Yönetici
ASELSAN ülkemize her gecen gün yeni sistemler kazandırırken aynı zamanda da ihracat başarısını günden güne katlayarak devam ediyor son olarak GÖZDE ve ASELFLIR-500 ihracatını gerçekleştirmek için 35,13 milyon dolar olan üç ayrı ihracat sözleşmesi imzaladı.
ASELSAN GÖZDE
TÜBİTAK SAGE ile ortak olarak geliştirilen GÖZDE güdüm kiti, 500 lb. MK-82 genel maksat bombalarını ANS/KKS ve Lazer Arayıcı Başlıklı (LAB) güdümlü mühimmata dönüştürerek sabit ve yüksek hızlı hareketli hedeflerin hassas vurulmasını sağlar.
GÖZDE Genel Özellikler
  • ANS/KKS/Lazer Güdüm
  • Hareketli Hedef
  • Yüksek Hassasiyet ile Vuruş Kabiliyeti
  • Her Hava Şartında Kullanılabilme
  • Menzil: 28 km
  • İrtifa: 0- 40.000 ft (MSL)
  • CEP: < 3 metre
  • Güdüm: ANS/KKS/Lazer
  • Hedef: Sabit ve Hareketli Hedefler

ASELFLIR-500​

ASELFLIR-500, İnsansız Hava Araçları (İHA), Helikopterler ve Uçaklar dahil sabit kanatlı ve döner kanatlı hava platformları için geliştirilmiş olan, yüksek performanslı bir elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemidir.
ASELFLIR-500 sisteminde 3-5 mikrometre Yüksek Çözünürlüklü Kızılötesi Kamera, Yüksek Çözünürlüklü Gündüz Görüş Kamerası, Yüksek Çözünürlüklü SWIR Kamera, Lazer Hedef İşaretleme Birimi, Lazer Mesafe Ölçme Birimi, Lazer Nokta Takibi ve Lazer Noktalama bulunmaktadır.
ASELFLIR-500 Genel Özellikler
  • 220 mm Çapında Giriş Aynalı Ortak Optik Açıklık
  • Tek bir “Hatta Değiştirilebilir Birim”
  • Yüksek Çözünürlüklü IR Kamera
  • Gerçek “Full High Definition” HD DAY TV Kamera
  • Yüksek Çözünürlüklü SWIR NIR Kamera
  • Küçük ve Hafif Sistem
  • Üstün Menzil Performansı
  • Lazer Hedef İşaretleme
  • Dahili Sensör Hizalama Birimi
  • Tümüyle Sayısal Video İşleme Hattı