ASELSAN ülkemize her gecen gün yeni sistemler kazandırırken aynı zamanda da ihracat başarısını günden güne katlayarak devam ediyor son olarak GÖZDE ve ASELFLIR-500 ihracatını gerçekleştirmek için 35,13 milyon dolar olan üç ayrı ihracat sözleşmesi imzaladı.
ASELSAN GÖZDE
TÜBİTAK SAGE ile ortak olarak geliştirilen GÖZDE güdüm kiti, 500 lb. MK-82 genel maksat bombalarını ANS/KKS ve Lazer Arayıcı Başlıklı (LAB) güdümlü mühimmata dönüştürerek sabit ve yüksek hızlı hareketli hedeflerin hassas vurulmasını sağlar.
GÖZDE Genel Özellikler
ASELFLIR-500 sisteminde 3-5 mikrometre Yüksek Çözünürlüklü Kızılötesi Kamera, Yüksek Çözünürlüklü Gündüz Görüş Kamerası, Yüksek Çözünürlüklü SWIR Kamera, Lazer Hedef İşaretleme Birimi, Lazer Mesafe Ölçme Birimi, Lazer Nokta Takibi ve Lazer Noktalama bulunmaktadır.
ASELFLIR-500 Genel Özellikler
ASELSAN GÖZDE
TÜBİTAK SAGE ile ortak olarak geliştirilen GÖZDE güdüm kiti, 500 lb. MK-82 genel maksat bombalarını ANS/KKS ve Lazer Arayıcı Başlıklı (LAB) güdümlü mühimmata dönüştürerek sabit ve yüksek hızlı hareketli hedeflerin hassas vurulmasını sağlar.
GÖZDE Genel Özellikler
- ANS/KKS/Lazer Güdüm
- Hareketli Hedef
- Yüksek Hassasiyet ile Vuruş Kabiliyeti
- Her Hava Şartında Kullanılabilme
- Menzil: 28 km
- İrtifa: 0- 40.000 ft (MSL)
- CEP: < 3 metre
- Güdüm: ANS/KKS/Lazer
- Hedef: Sabit ve Hareketli Hedefler
ASELFLIR-500
ASELFLIR-500, İnsansız Hava Araçları (İHA), Helikopterler ve Uçaklar dahil sabit kanatlı ve döner kanatlı hava platformları için geliştirilmiş olan, yüksek performanslı bir elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemidir.ASELFLIR-500 sisteminde 3-5 mikrometre Yüksek Çözünürlüklü Kızılötesi Kamera, Yüksek Çözünürlüklü Gündüz Görüş Kamerası, Yüksek Çözünürlüklü SWIR Kamera, Lazer Hedef İşaretleme Birimi, Lazer Mesafe Ölçme Birimi, Lazer Nokta Takibi ve Lazer Noktalama bulunmaktadır.
ASELFLIR-500 Genel Özellikler
- 220 mm Çapında Giriş Aynalı Ortak Optik Açıklık
- Tek bir “Hatta Değiştirilebilir Birim”
- Yüksek Çözünürlüklü IR Kamera
- Gerçek “Full High Definition” HD DAY TV Kamera
- Yüksek Çözünürlüklü SWIR NIR Kamera
- Küçük ve Hafif Sistem
- Üstün Menzil Performansı
- Lazer Hedef İşaretleme
- Dahili Sensör Hizalama Birimi
- Tümüyle Sayısal Video İşleme Hattı
Son düzenleme: